İngilizce Çevirisi türkçe Çevirisi
[NTX-33753]

DEMIRLI METAL - 33753 - Demirli Metal

товары и услуги компании;

laser cutting 4 mm. stanless steel. glueboard fly killer. glueboard insect and fly production. electronic ballast and shatterproof lamp cover polycarbon materials. laser cutting 4 mm. stanless steel. glueboard fly killer. glueboard insect and fly production. electronic ballast and shatterproof lamp cover polycarbon materials.

sinek ldrc,fenomen,kuantum marka ,trk mal,trk tasarm,paslanmaz gvde,migros,metro,zdilek,tansa gibi marketlerin tecihi,lker,dimes,saray,imek,buger king gibi firmalan kullanm olduu rnlerimiz turkfenomen.com da inceleyebilirsiniz
IMAGES 1
etkili feromon sinek tuza-yapkan zel
IMAGES 2
8-15-18-20-36- ve 40 w balast eitlerimizle retime devam.ayn fiyattan in mallar var ama biz istihdam yaratmak iin kendimiiz yapmaya gayret ediyoruz.retim yapma yan gel yat sonra inliler istila etsin piyasay.herkes retsin.olmayan mal getirelim.balast malzemesi zaten dadan geliyo bari montajn biz yapalm.insanmz sebeplensin.
IMAGES 3
teflon ampul klflar yerine biz bu polikarbon ampul klflarn bulduk.piyasaya srdk.hem birka kere kullanlyor.hem memleketimizde yaplyor.
IMAGES 4

Сфера деятельности компании ;

округ : OSMANGAZ
город : BURSA
страна: Trkiye








НОВОЕ СООБЩЕНИЕ